Krajská výstava Rybníky

01.09.2012 20:02

  

Sobotní den jsme strávili na krajské výstavě na Rybníkách u Dobříše. Byla to zatím snad jedna z nejlepších výstav, na které jsme byli,neboť jsme se tu sešli s lidmi z minulého víkendu,kteří byli na OVVR ve Hvožďanech. Opět jsme vytvořili super partu a dlouhé čekání pro posouzení v kruhu našich pejsků jsme si krásně zpříjemnili u menšího občerstvení s vyprávěním zážitků z minulé soboty.

Posuzoval nás rozhodčí pan Vladimír Adlt. Byl to velice milý a tolerantní pán, který odpustil naše menší nedostatky jako např.kdy Kenny místo předvedení se v kruhu měl plnou hlavu starostí,kdepak zůstala jeho psí slečna Arinka  a neustále měl tendenci jít se za ní podívat. Nakonec jsme dostali známku Výborná 1 s udělením vítěz třídy . Posuzován v mezitřídě.

Stejně jako Kennyho , tak i Arinku výstava opravdu nebavila, jediná její starost byli v nedaleké oboře daňkové i přes veškerou snahu pana rozhodčího upoutat její pozornost na pískací míček nepomohlo. Nakonec jsme dostali známku výborná 2. Posuzována ve třídě mladých.

Po dnešním dnu jsem se rozhodla,že se zúčastníme ještě dvou výstav,na které jsme přihlášeni  tj. Mezinárodní výstava v Českých Budějovicích, krajská výstava v Plzni a pak se už budeme věnovat jen zkouškám lovecké upotřebitelnosti,na kterých Kenny i Arinka pracují s nadšením a velkým elánem.